Плащане & Доставка

              Плащането за закупени артикули се извършва директно с кредитна или дебитна карта през защитената система на сайта, по банков път, чрез системата PayPal* или чрез фирмите за парични преводи като MoneyGram, UNIstream, Western Union и др., както и с наложен платеж. Приемаме всички основни международни разплащателни карти, директно или чрез PayPal*.   

* тъй като към настоящия момент PayPal не възстановява комисионната си, когато връща плащания, независимо от причината, настоятелно ви съветваме да се свържете с нас за допълнителна проверка на наличност или други важни за вас детайли, преди да пуснете поръчката. Благодарим ви!

                           Credit or debit card through PayPal

                                             ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ

За да финализираме вашата поръчка е необходимо да преведете дължимата сума  по банков път в евро (€), както следва:


Получател: SwissTime Ltd
IBAN: BE98 9670 1487 3193
Bank code (SWIFT/BIC): TRWIBEB1XXX

Адрес: Wise Europe SA, Avenue Louise 54, R552, Brussels 1050, Belgium

            Основание за плащането: (swisstime/артикул - реф.номер)                            

                                               

                         НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПЛАЩАНЕ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ)

Можете да изберете опция за доставка с наложен платеж (само на територията на страната). Доставката с наложен платеж се извършва за сметка на получателя и точната и стойност може да варира в зависимост от стойността на поръчката и оператора на куриерската услуга. SwissTime работи с Econt Express (www.econt.com) и Speedy (www.speedy.bg)

 

Моля отбележете, че ако стойността на артикулите, заявени за доставка с наложен платеж, надвишава определено приемливо в конкретния случай ниво, SwissTime може да се свърже с Вас за да изиска допълнителен ангажимент, като например авансово плащане на част или цялата сума на поръчката.

При неполучен/непотърсен в течение на три работни дни артикул, купувачът е длъжен да заплати на продавача стойността на транспортните разходи (с вкл. застраховка) в двете посоки, както и такса за възстановяване на складова наличност (restocking fee) в размер на 20% от стойността на поръчания артикул.

В зависимост от складовите наличности поръчката ви ще бъде изпълнена в рамките на 2-10 работни дни след получаване на плащането с куриерска доставка до посочения от вас адрес. Поръчките за артикули, налични в София, могат да са се изпълняват и в рамките на следващия работен ден, като експресни. 

Почти всички артикули, предложени в сайта и налични в София, с предварителна уговорка могат да бъдат получени и от нашия офис. Важно: В офиса, обслужващ доставките, не се приемат плащания в брой по смисъла на наредба Н-18/13.12.2006 и не разполагаме с касов апарат. Всички плащания се извършват предварително по банков път. 


Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл support@swisstime.co  или на телефони: 02/9504740, 0878661586                              

 

                             ПОКУПКА НА ИЗПЛАЩАНЕ (ЛИЗИНГ)

В случай, че желаете да финансирате вашата покупка, моля обърнете се към подходяща кредитна компания от типа на:  TBI Credit - 0700 17 571, EasyCredit - 0700 18 100, JETCredit (BNP PARIBAS) - 0700 11 711 или друга по ваш избор. 

 

                                  ОБХВАТ НА ДОСТАВКАТА                                                      

Доставката обикновено включва: - фабрично нов артикул - сертификат за скъпоценни камъни (ако има такива) - красива представителна кутия за съхранение - подпечатана гаранционна карта, най-често с 24 месеца валидност - инструкции за настройки и експлоатация  

SwissTime не носи отговорност за стоки/артикули, които са били повредени, изгубени или откраднати при транспортирането. Тази отговорност се поема от съответния транзитен оператор, като доставчикът се уверява, че артикулите са покрити от транспортна застраховка и, ако е необходимо, подпомага получателя при предявяване и регулиране на щетата.

 

 

                                                          Цени за доставка

                                                    shipping rates  / postage fees

СТРАНА/LAND

Начин на плащане /payment method

Начин на плащане / payment method

 


Авансово плащане по банков път / ADVANCED PAYMENT 

PayРal, наложен платеж и др.


България/Bulgaria

Безплатна доставка

с куриерска фирма / free

7,90 EUR /  15.00 BGN

с куриерска фирма

 

EU

17,90 EUR

17,90 EUR


Schweiz / Switzerland

25,00 EUR (EMS)

25,00 EUR (EMS)

 

Russia & CIS                                              

 

35,00 EUR

 

35,00 EUR

 

USA & Canada
China
Brasil
Mexico

 

 

 

ДРУГИ СТРАНИ/OTHER DESTINATIONS                  

OR PLEASE REQUEST A QUOTE! 

ПОПИТАЙТЕ НИ ЗА СТОЙНОСТТА НА ВАШИТЕ ТРАНСПОРТНИ РАЗХОДИ!

support@swisstime.co   

 39,00 EUR

 

 

 

 

 

 

 

42.00 EUR 




 

39,00 EUR

 

 

 

 

 

 

 

42.00 EUR




 

 

KronSegler

ZENO-WATCH BASEL

Glycine Watch

CT Scuderia

нагоре